استاندارد HACCP در صنایع غذایی چیست

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران، جلسه‌ای با عنوان «شناخت و اخذ استاندارد HACCP در صنایع غذایی» برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه به صورت مجازی چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷ تا ۱۹ برپا می‌شود و «آشنایی با اصول و روش‌ استقرار HACCP»، «تشکیل و تکمیل فرم‌های مرتبط و چگونگی تیم متخصص» و «ضرورت استقرار سیستم‌های ایمنی، کنترل کیفی و روش‌ تشخیص نقاط بحرانی» محورهای مورد بحث در آن است.

علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس http://webinar.eccim.com/ch/sara در این جلسه شرکت کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @IAFSSAU پیام دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.