برگزاری کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی 

برگزاری کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی 

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه مجازی «اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه طی دو جلسه در روزهای ۱۵ و ۲۴ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود که دکتر فردین تمجیدی ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان و دکتر هیمن نوربخش ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان مدرسان این کارگاه هستند. 
علاقه‌مندان برای شرکت در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۱۸۶۵۲۴۹۷۶ پیام دهند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *